Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ

ΜΙΑ ΑΝΑΔΡΟΜΗ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ..

Το 1991 ιδρύθηκε η μεταφορική μας εταιρεία με έδρα την κεντρική Μακεδονία, από τον αρμόδιο, κ. Δημήτριο Ζουρνατζάκη. Έχοντας στην διάθεση μας περιορισμένο αριθμό οχημάτων και συνεργατών, καταφέραμε να καλύψουμε όλες τις τοπικές ανάγκες των πελατών μας, καθώς είχαμε την πλήρη ανταπόκριση στις απαιτήσεις τους. Κατόπιν, μετά από πολυετή εμπειρία και εκατοντάδες ευχαριστημένους πελάτες, δημιουργήσαμε μια ομάδα επαγγελματιών και ειδικών, η οποία άρχισε να δραστηριοποιείται τόσο στο κομμάτι των μεταφορών όσο και των μετακομίσεων σε όλη την Ελλάδα.

ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΗΜΕΡΑ!

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ

Σήμερα, έχοντας στην διάθεση μας μια ποικιλία οχημάτων, τόσο τελευταίας τεχνολογίας όσο και βαρέως τύπου, καταφέραμε να πραγματοποιούμε καθημερινά όλες τις αποστολές στον χώρο σας με συνέπεια, ασφάλεια και σε προνομιακές τιμές. Επιπλέον, διευρύναμε τις δυνατότητες μας, με την ένταξη πιστοποιημένου ηλεκτρολόγου στην ομάδα μας, ώστε να σας παρέχουμε τις κατάλληλες εγκαταστάσεις των ηλεκτρικών σας συσκευών. Τέλος, με την απόκτηση νέου ανυψωτικού οχήματος και επαγγελματία χειριστή με τεράστια εμπειρία, εξασφαλίσαμε την ταχύτερη και αποδοτικότερη εξυπηρέτηση στις μετακομίσεις σας.

Η ΣΩΣΤΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΙΑ..

Η μεταφορική μας εταιρεία προσφέρει υπηρεσίες μεταφοράς, μετακόμισης και ανύψωσης αντικειμένων. Με την πολυετή εμπειρία μας στον κλάδο, είμαστε περήφανοι για την αξιοπιστία και την εξυπηρέτηση που προσφέρουμε σε κάθε πελάτη.

brown cardboard box beside white wooden door
brown cardboard box beside white wooden door
brown cardboard boxes on white floor tiles
brown cardboard boxes on white floor tiles

ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ

ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ

ΑΝΥΨΩΣΕΙΣ

ΜΕ ΚΑΤ' ΟΙΚΟΝ ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ

ΑΠΟ ΤΟ 1991

Στην μεταφορική μας εταιρεία, δεν περιοριζόμαστε στο να παραδώσουμε τα προϊόντα στην κύρια πόρτα του σπιτιού σας. Το υπερέχον της εξυπηρέτησης μας είναι ότι φροντίζουμε να φέρουμε τα προϊόντα απευθείας στον εσωτερικό σας χώρο, ανεξάρτητα από τον όροφο. Επενδύουμε στην άνεση και την ευκολία σας, παρέχοντας ένα υπηρεσιακό επίπεδο που ξεπερνά τις συνηθισμένες πρακτικές.

ΚAΙ ΜΕ ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΞΕΛΙΞΗ

ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΙ

Αναπτυσσόμαστε καθημερινά, ενισχύοντας τόσο τη παρουσία όσο και την επίδρασή μας στην αγορά. Οι προσπάθειες, η αφοσίωση και η αδιάκοπη δέσμευση για την παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών, μας έχουν οδηγήσει σε μια συνεχή ανοδική πορεία. Συνεχίζουμε να δουλεύουμε πάνω σε νέες λύσεις και υπηρεσίες προκειμένου να σας προσφέρουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.